3 tips om beter voor je voeten te zorgen

Gabor damesschoenen online

Je voeten worden elke dag onder druk gezet, je loopt er overal mee naartoe. De meeste mensen lopen niet op echt ondersteunende zolen. Tijd om wat beter voor je voeten te zorgen. Dit begint bij Gabor damesschoenen online.

Schoenen

Het is belangrijk om de juiste schoen te vinden, die niet alleen past bij jouw stijl, maar ook bij je levensstijl. Als je veel loopt, is het belangrijk schoenen te vinden met goede zolen. Gabor damesschoenen hebben zo’n goede zool waar je naar op zoek bent. 

Voetenbadje

Doe af en toe eens aan een voetbadje. Dit werkt ook heel therapeutisch. Doe er lavendel in en essentiële oliën voor extra ontspanning. Ook heb je bepaalde voetenscrubs en voetencremes die erg fijn zijn. 

Massage

Het is belangrijk om de doorbloeding van je voeten te bevorderen, dit kan door af en toe je voeten te masseren. Doe het na de douche met een fijne olie of crème. Hier kan je partner ook mooi bij helpen. Schroom niet om het een keer te vragen. Je kan het ook voor je partner doen. Als je het doet na zo’n voetenbadje of de douche is het niks om verlegen over te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *