Matrassen kun je inkopen

smulderstextiel.nl

De basis van een goede nachtrust is een goed matras maar het kiezen van een matras is meestal best ingewikkeld. Misschien heeft jouw partner een hardere matras nodig dan jou om rugpijn te voorkomen, maar vind jij dat niet prettig slapen. Omdat een ieder wel een voorkeur heeft naar een ander soort matras worden er ook matrassen gemaakt voor koppels die gepersonaliseerd kunnen worden naar hun voorkeuren, vooral bij smulderstextiel.nl. Er is gelukkig een grote variatie van verschillende soorten matrassen voor mensen met verschillende lengtes, gewichten en fysieke klachten.

smulderstextiel.nl

Koudschuim

Waaronder ten eerste, een koudschuim matras. Deze bestaat helemaal uit veerkrachtige schuim die gemeten word met een HR-waarde (high resilience). Hoe hoger de waarde hoe meer schuim in de matras verwerkt is. Hierdoor ontstaat er ook nooit een kuil in de plek waar je het meest slaapt en gaat de matras langer mee.

Traagschuim

De tweede soort is een traagschuim matras. Deze heten zo omdat de schuim langzaam omhoog weer komt als die wordt ingedrukt. Hierdoor kan het de contouren van het lichaam opvullen en de druk verlagen. Deze zijn ook wat warmer omdat ze reageren op lichaamstemperatuur.

Pocketvering

De derde is een pocketvering matras. Deze bestaat uit een aantal veren die los van elkaar in het matras gepakt zijn in pockets (zakjes). Hierdoor kunnen de veren afzonderlijk van elkaar reageren op de druk die verschillende lichaamsdelen op ze leggen. 

Latex

De vierde is een latex matras. Deze zijn heel zacht en soepel. Ze hebben een hoge puntelasticiteit waardoor ze zich perfect kunnen vormen naar het lichaam. Ze houden warmte ook langer vast en zijn van nature antibacterieel. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *